Ontdek de beste brokers van dit moment

Wat maakt een broker goed of zelfs de beste broker van dit moment? Voor veel mensen spelen daarbij de kosten een doorslaggevende rol. Toch mag je ook het gebruiksgemak, de service en de functionaliteiten niet uit het oog verliezen als je een nieuwe broker zoekt. Een broker is pas de beste broker als deze volledig aansluit op jouw wensen. Ben jij op zoek naar een broker? We stellen de top drie beste brokers graag aan je voor.

Vergelijken loont altijd

Weet jij precies wat je zoekt in een broker? Het maakt bijvoorbeeld verschil of je in aandelen wilt handelen of op zoek bent naar een exchange voor het traden van crypto. Ook je beleggingsstrategie bepaalt welke broker het beste bij jou past. Ben je een gevorderd trader, dan stel je wellicht hogere eisen aan de functionaliteiten van het handelsplatform. Ben je een beginner, dan is gebruiksgemak waarschijnlijk een van de belangrijkste kenmerken. Qua kosten willen zowel beginners als gevorderden hetzelfde: zo laag mogelijke kosten. Brokers vergelijken op transactiekosten, commissiekosten en eventuele service fee loont altijd.

Top drie beste aandelen brokers

Wie start met zelfstandig beleggen, komt al snel bij DEGIRO terecht. En dat is niet zo gek, want deze broker is erg populair dankzij de lage kosten. De gebruiksvriendelijkheid is echter niet optimaal. Wie het zichzelf iets gemakkelijker wil maken, kan bij BUX Zero terecht. Ook bij BUX is het aankopen van aandelen gratis als je kiest voor een Zero Order. Een andere broker die niet in de top 3 mag ontbreken is eToro. Deze broker is uniek door de mogelijkheid tot social trading. Hierbij kun je de activiteiten van andere gebruikers automatisch kopiëren. Zo wordt beleggen wel erg gemakkelijk! De top drie van beste brokers hebben allemaal een gratis app voor de smartphone.

Top drie beste crypto brokers

Wil jij liever investeren in cryptocurrency? Dan is Bitvavo een goede broker om de cryptomarkt mee te ontdekken. Van de beste crypto brokers is deze namelijk het meest gebruiksvriendelijk. Bitvavo rekent bovendien lage transactiekosten. Een andere crypto broker van eigen bodem is LiteBit. LiteBit is voor beginners erg overzichtelijk, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor de crypto gevorderde. Een broker die internationaal georiënteerd is, is Binance. Bij deze grote crypto broker kan je terecht voor een schat aan altcoins naast Bitcoins. Het nadeel is dat de interface voor beginners wat overweldigend kan zijn. Zo is er in onze top drie zowel voor de beginner als voor de expert een broker te kiezen.

Aanbevolen berichten