Finance professional? Investeer in een Lean opleiding!

Ben jij een finance professional en merk je dat je een beetje stil staat op de carrièreladder? Dan kan een Lean opleiding een goede investering zijn. Deze opleiding zorgt namelijk niet alleen voor nieuwe kennis, maar leert je op een andere manier naar je werk en verschillende werkprocessen te kijken. Door dit te vertalen naar efficiëntie in je werk, zet jij je carrière direct in de lift. We geven je drie redenen om vandaag nog voor een Lean opleiding te kiezen.

Je gaat stappen zetten op de carrièreladder

Met een Lean opleiding doe je in korte tijd een breed scala aan nieuwe kennis en vaardigheden op. Je kunt de Lean filosofie direct toepassen op de werkvloer. Het verschil is direct merkbaar: je zult sneller en efficiënter gaan werken. Dit zal niet alleen jou opvallen, maar ook je collega’s en je leidinggevende. Je kunt jouw kennis en vaardigheden ook inzetten om de werkprocessen binnen de organisatie te verbeteren. Wedden dat jij snel stappen zal gaan zetten op de carrièreladder?

Je wordt meer gewaardeerd

Ben jij zo iemand die klakkeloos de opdrachten van jouw leidinggevende uitvoert? Daar komt zeker verandering in nadat je de Green belt opleiding hebt gevolgd. Een Lean opleiding zorgt er namelijk voor dat jij je bij een opdracht eerst gaat afvragen of dit niet op een efficiëntere wijze gedaan kan worden dan dat jou door je leidinggevende wordt voorgeschreven. In eerste instantie zullen ze het misschien vervelend vinden dat jij alles in twijfel trekt, totdat ze zien dat je gelijk hebt. Dan zal je merken dat er naar je geluisterd gaat worden. En zo wordt jij een meer gewaardeerde werknemer dan jouw collega die alleen maar braaf zijn taken uitvoert ‘omdat het altijd zo gedaan werd’.

Je werk wordt leuker door een Lean opleiding

De volgende stap is dat het bedrijf zo goed draait op jouw ideeën, dat ze eigenlijk niet meer zonder je kunnen. Dat geeft je de ideale onderhandelingspositie wanneer je toewerkt naar jouw doelen op carrière gebied. De kans is dan ook groot dat jouw functie veel breder wordt dan je in eerste instantie voor ogen had. Dat maakt je werk leuker en uitdagend. Een Lean opleiding is dus niet alleen positief voor jou, maar ook voor het bedrijf. Dat maakt het voor iedereen een uitstekende investering, maar zeker wanneer je als finance professional aan het begin van je carrière staat.

Aanbevolen berichten