Zoek je een parttime vacature in Eindhoven? 10 manieren om te solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Een parttime vacature zoeken in Eindhoven kan op verschillende manieren. Wij geven je in dit artikel 10 manieren om te solliciteren.

1. Via een recruiter

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, is het slim om gebruik te maken van een recruiter. De recruiter helpt je namelijk in het vinden van een nieuwe baan. Hij luistert naar wat je wil en gaat vervolgens op zoek naar de perfecte baan.

2. LinkedIn gebruiken

Een andere manier om een parttime vacature te vinden in Eindhoven is middels LinkedIn. Op LinkedIn zijn veel bedrijven te vinden die regelmatig personeel nodig hebben. Een berichtje plaatsen op LinkedIn kan je al veel contacten opleveren.

3. Vrienden en familie raadplegen

Bij het vinden van een parttime baan moet je niet je omgeving vergeten. Het kan namelijk zomaar zijn dat er bij het werk van vrienden of familie een baan vrij is. Vraag daarom even na in je omgeving als je een baan zoekt!

4. Social media gebruiken

Op social media, zoals Facebook en Instagram komen regelmatig vacatures langs. Bijvoorbeeld van https://www.werkenbijmcdonalds-eindhoven.nl/ komen er vacatures langs voor een parttime baan. Bovendien kun je ook zelf een bericht plaatsen over dat je een baan zoekt. 

5. Bedrijven mailen

Heb je een specifieke baan in gedachten? Dan kan het slim zijn om zelf het heft in handen te nemen. Je stuurt gemakkelijk een mail naar meerdere bedrijven. Hierin vermeld je wie je bent en wat je doet. Als ze een vacature vrij hebben, kan het zomaar zijn dat je wordt uitgekozen.

6. Bedrijven bellen

Naast dat je meerdere bedrijven kunt mailen, is het ook handig om bedrijven te bellen. Hiervoor kun je bij veel bedrijven op de website precies zien wie je kunt bellen om te solliciteren. 

7. Vacature websites

Er zijn verschillende websites die er op gericht zijn om vacatures aan te bieden. Je kunt eenvoudig een profiel aanmaken en je CV toevoegen. Vervolgens kun je direct solliciteren op verschillende (bij)banen.

8. Langsgaan bij bedrijven

Heb je een specifiek bedrijf in gedachten waar je graag wil werken? Dan is het ook mogelijk om even langs te gaan bij het bedrijf. Door je gezicht te laten zien, krijgt het bedrijf direct een indruk van je.

9. Billboards

Ga je wel eens met de bus of de trein? Dan zie je vast wel eens billboards met een vacature voorbij komen. Hier kun je gemakkelijk op reageren!

10. Vacature advertenties

Tot slot is het belangrijk om je ogen open te houden. Er komen regelmatig advertenties langs met een vacature. Hier kun je gemakkelijk op reageren als je op zoek bent naar een nieuwe baan!

Aanbevolen berichten