Waarom jij jouw financiële zaken makkelijk kan regelen in 2022

Het regelen van je geldzaken wordt steeds belangrijker en in veel gevallen doen we dat bij voorkeur met onze smartphone. De kans is groot dat je dat nu al doet met behulp van je eigen bank-app. Toch is dat niet altijd even ideaal. Zo moet je nog steeds een aantal handelingen uitvoeren en van contactloos betalen is lang niet altijd sprake. Met het nieuwste model Samsung smartphone gaat dat nu in ieder geval wel veranderen.

Contactloos betalen

Dat Samsung al jarenlang geweldige smartphones produceert is al langer bekend en steeds vaker is het bedrijf bezig om de grenzen van de technische mogelijkheden te verleggen. Het goede nieuws is dat je met de Samsung Galaxy S, het onbevestigde nieuwe model, ook contactloos kan betalen. Voorheen was dat alleen mogelijk met een Apple iPhone, maar binnenkort kan dat ook met het nieuwste model Samsung smartphone. Daar heb je overigens geen speciaal abonnement voor nodig, ook met een sim only abonnement kan je van deze functie gebruik maken.

Apps om je geldzaken mee te regelen

Een groot voordeel van de huidige generatie smartphones is dat het je in staat stelt om volledige controle te hebben over tal van belangrijke zaken. Zeker op het gebied van apps om je geldzaken goed te kunnen regelen is er de laatste jaren veel veranderd. Natuurlijk ken je app van je eigen huisbankier, bijvoorbeeld om een periodieke betaling in te stellen of om je saldo te checken, maar er is meer mogelijk. 

Budget en abonnementen beheren en aanpassen

Eenvoudig je budget beheren kan met een app als MijnGeldzaken huishoudboekje. Hiermee beheer je niet alleen je inkomsten en uitgaven, je kan ook kiezen voor koppeling met je bank zodat elke aankoop die je verricht direct wordt verwerkt in je persoonlijke overzicht. Vaak krijg je een handige grafiek voorgeschoteld, zodat je in een oogopslag kan zien waar je jouw geld aan hebt uitgegeven. Op die manier behoud je altijd de volledige controle en weet je exact waar je aan toe bent.

Aanbevolen berichten