Gebruik de beurs app op je Apple Watch en Iphone!

Ben jij in het bezit van een Apple Watch of een Iphone? Dan heb je veel verschillende apps en features op de smartwatch of smartphone zitten die je erg handig kunt gebruiken. Een van deze apps is de Beurs app. Maar wat heb je hier nu precies aan en wanneer gebruik je hem? In dit blogbericht leggen wij uit hoe jij de Apple beurs app kunt gaan gebruiken!

Wat is de beurs app?

Als je in het bezit bent van een Apple apparaat, is het direct mogelijk om de beurs app te gebruiken. Dit is namelijk een standaard app die wordt toegevoegd aan het device. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe iphone gekocht waarvoor je Iphone 14 Pro Max hoesjes hebt gekocht? Dan is het ook direct mogelijk om op ieder moment van de dag de beurs app te openen. In de beurs app kun je verschillende aandelen, obligaties en ETF’s volgen. De prijs hiervan verandert namelijk iedere dag. Door deze nauwlettend in de gaten te houden, weet je precies wanneer je ze moet kopen of juist verkopen. 

Op ieder moment de beurs kunnen checken

Een van de grootste voordelen van de aandelen app van Apple is dat je altijd direct toegang krijgt. Je kunt bijvoorbeeld op je Iphone gemakkelijk de app op de achtergrond zetten. Als je dan de telefoon ontgrendeld, krijg je direct een inzicht in de app, zonder dat je hem hoeft te openen. Je ziet op dit scherm dan exact de aandelen staan die je op volgen hebt gezet. Dit is een lijst van aandelen of obligaties die je zelf hebt gemaakt. Als je bijvoorbeeld enkele aandelen wilt volgen, omdat je deze net gekocht hebt of juist wilt gaan kopen. Dit zorgt er direct voor dat je altijd op de hoogte bent van hoe het met je aandelen gaat en of je ze moet gaan verkopen!

Altijd up-to-date blijven met Yahoo News

Naast het volgen van de hoogte van de aandelen via je telefoon, kun je nog een tikkeltje verder met de app. De beurs app is namelijk gekoppeld met Yahoo News. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de stand van de aandelen ziet staan in de app, maar je kunt er ook veel meer informatie over krijgen. Als je op een aandeel klikt, kun je gemakkelijk naar het nieuws gedeelte. Hier komt vervolgens newsfeed te staan van het gekozen aandeel. Hierdoor weet je precies wat er speelt en kun je perfect inspelen op de markt. Het is natuurlijk altijd belangrijk om te weten wat er speelt rondom een bedrijf voordat je er geld in gaat in gaat stoppen of uit gaat halen.

Aanbevolen berichten