De meest originele cadeaus voor een eerlijke prijs

Met Sinterklaas en Kerst op komst, wordt het weer tijd om het ultieme cadeau voor jouw familie en vrienden uit te zoeken. Het lijkt wel of het elk jaar moeilijker wordt om met iets origineels voor de dag te komen, iets waar ze echt van staan te kijken. En je bent natuurlijk niet zuinig als het op vrienden en familie aankomt, maar waarom zou je meer betalen dan nodig is? Je bent daarom op zoek naar een origineel cadeau voor een eerlijke prijs. Waarom geef je dit jaar geen ster cadeau?

Het benoemen van een ster

Een ster benoemen is een heel persoonlijk cadeau en je kunt het simpel online regelen. Benoem een Ster bestaat uit het kiezen van een constellatie, sternaam en sterdatum. De naam die je geeft kan bijvoorbeeld de naam zijn van een vriend of de namen van een echtpaar. Qua sterdatum kun je bijvoorbeeld kiezen voor de trouwdag, de geboortedag of een andere datum die veel voor iemand betekent. Op die manier creëer je dus een heel persoonlijk cadeau dat echt uniek is in zijn soort. Dit maakt een ster benoemen ook een uitermate geschikt cadeau voor een huwelijk, een jubileum of een verjaardag.

Een ster cadeau geven

Nu vraag jij je misschien af hoe je zo’n ster dan een beetje leuk kunt verpakken. Het gevaar is natuurlijk dat het ook wel een erg abstract cadeau kan zijn. Wanneer je een ster benoemt, krijg je hier echter een mooi cadeaupakket bijgeleverd. Dit pakket bestaat onder andere uit een certificaat met de code waar de ster precies gelokaliseerd kan worden. Bovendien ontvang je een ster sticker die licht geeft in het donker en een speciale envelop waarin het certificaat mooi kan worden neergezet. Het mooiste blijft natuurlijk de symbolische waarde van een ster die voor altijd de gekozen naam zal dragen.

Vind de ster aan de hemel

Nadat je een ster hebt benoemd en deze is opgenomen in het Online Star Register kun je deze heel simpel terugvinden met een app. Je maakt daarvoor gebruik van de OSR Star Finder app of de One Million Stars app voor de browser. Het is niet alleen een symbolisch cadeau, er is daadwerkelijk een unieke ster die voor altijd de door jou gekozen naam zal dragen. Veel mensen zien het krijgen van een naar hen genoemde ster als het meest magische cadeau ooit. Bovendien betaal je voor het benoemen van een ster een eerlijke prijs, wat het ook voor jou financieel aantrekkelijk maakt.

Aanbevolen berichten