Waardevolle spullen op kantoor veilig opbergen in lockerkasten

Niet ieder kantoor of bedrijf is erop ingericht om waardevolle spullen zonder toezicht achter te laten. Het is echter ook niet wenselijk en onpraktisch om medewerkers/klanten telkens waardevolle spullen te laten meeslepen. Ideaal in zo’n situatie zijn dan de zogenoemde lockers die overal voor gebruikt kunnen worden. Lockers worden al gebruikt in zwembaden, sportscholen en zelfs op luchthavens, stations e.d. dus waarom dan niet op kantoor? Het is een goede oplossing voor het opbergen van persoonlijke eigendommen waardoor men spullen met een gerust hart kan achterlaten. Lockers zijn er in verschillende soorten en maten. Er is dus altijd wel een locker welke past bij je bedrijf, kantoor of het doel wat je met de locker hebt. 

Verschillende lockers

Wij bieden 3 soorten lockers aan: de mini lockers, premium lockers en de multicolor lockers. De kleinste lockers, de mini-lockers dus zijn met name geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld telefoons, sleutels, geld en dergelijke. Deze lockers nemen weinig ruimte in beslag, wat handig kan zijn als er weinig ruimte beschikbaar is. Daarnaast zijn er ook premium lockers te bestellen, deze zijn iets groter. De multicolor lockers zijn dan weer wat luxer afgewerkt en hebben andere kleuren. Deze lockers zijn verkrijgbaar in een kastbreedte van 30 cm of van 40 cm. Via Lockerkasten Shop zijn diverse lockerkasten verkrijgbaar. Kijk dus online eens rond om inspiratie op te doen.

Kledinglockers

Ben je op  zoek naar lockers die geschikt zijn voor het opbergen van kleding of een kleine (sport)tas? Dan zijn de multicolor lockers uitermate geschikt. De deuren met perforatie zorgen ervoor dat de lockers genoeg kunnen luchten, zodat de lockers niet onfris gaan ruiken (bijvoorbeeld met sportkleding of natte jassen e.d.). Bij al onze lockers kun je ervoor kiezen om naast het cilinderslot ook een hangslot te gebruiken. Onze lockers zijn krasbestendig en gaan dus lang mee. Ook bieden wij garderobekasten aan. Deze kasten zijn ruimer en zijn speciaal gemaakt om kleding in op te bergen. Lockers voor zwembaden en sportclubs maken hier vaak gebruik van. Al onze garderobekasten zijn inclusief leggedeelte en kledinghanger. Alle lockerkasten en garderobekasten zijn leverbaar met een breedte van 30 cm of 40 cm. 

Op maat

Elk van onze lockerkast kan worden afgesloten met een cilinderslot, hangslot, of een pincodeslot. Op verzoek maken wij ook andersoortige sloten als pandsloten, muntsloten of een pasjessysteem. Onze lockers worden kant en klaar geleverd en kunnen dus direct in gebruik genomen worden. Onze producten worden bezorgd in België en Nederland. Een extra service die wij bieden is een 24 maanden garantie op al onze lockers. Is de besteld locker niet naar wens? Dan is het mogelijk om van het bestelde artikel binnen 30 dagen een retourmelding te maken. Deze dient wel voorzien te zijn van de originele verpakking. Mocht je meer informatie willen over onze lockerkasten? Neem dan contact op met de klantenservice zodat wij een advies op maat kunnen geven over de perfect lockerkast die past bij jouw situatie.

Aanbevolen berichten