Verkrijg een hypotheek door vastgoed financieren

Vastgoed kan een uitstekende mogelijkheid tot beleggen zijn. Uiteraard zijn er kosten bij gemoeid, voordat een beleggingspand kan worden aangeschaft. Je kunt hierin zelf voorzien, door de aanschaf met volledig eigen geld te financieren. Echter zal dit voor veel particulieren met een beoogde doelstelling in het verkrijgen van meer inkomsten, niet direct haalbaar zijn. Er zijn gelukkig mogelijkheden om ondersteuning te krijgen, waarbij gekozen kan worden voor vastgoed financieren op basis van een vastgoed hypotheek. Met slechts een geringe eigen inbreng kan daarmee commercieel vastgoed worden aangeschaft, zolang het wordt ingezet voor verhuur aan derden. Door in contact te komen  met gespecialiseerde adviseurs kan een effectieve vastgoed financiering worden opgesteld voor een hypotheek op verhuurbare woningen.

Hypotheek verkrijgen met (her)financiering

Voor startende vastgoedverhuurders is een passende hypotheek van essentieel belang. Hierdoor zal de aanbetaling lager uitvallen en kan sneller tot verhuur van woningen worden overgegaan en inkomsten kunnen worden gegenereerd. Ook voor bestaande vastgoedprofessionals of vastgoedbeleggers kan het verkrijgen van nieuwe hypotheken aantrekkelijk zijn. Een vastgoedportefeuille kan worden uitgebreid, door een herfinanciering van de bestaande lening. Een vastgoed hypotheek maakt het mogelijk om met de overwaarde van huidige panden, in een nieuw project te investeren. Zo zijn er meerdere woningen die kunnen worden verhuurd, met stijgende inkomsten als gevolg. Voor gepensioneerden kan een dergelijke investering in vastgoed een welkome aanvulling zijn op de pensioenvoorziening.

Zakelijk vastgoed aanschaffen met hypotheek

Een hypotheek op commercieel vastgoed biedt de mogelijkheid tot het verhuren van woningen. Daarnaast bestaat ook de kans om een financiering te krijgen voor kamerverhuur. Hiervoor dient de aanvraag aan enkele voorwaarden te voldoen, waarbij met name de locatie belangrijk is. De beleggingswoning dient immers in een stad te staan waar zich universiteiten en hogescholen bevinden. Studenten en jonge professionals zijn een gewilde doelgroep voor verhuurders en kunnen voorzien in stabiele inkomsten als aanvulling op pensioen of inkomsten. Met zakelijk vastgoed financieren kan een hypotheek voor verhuur worden opgesteld, waarna woningen en appartementen voor verhuur kunnen worden aangeboden.

Advies bij hypotheek financiering

Een passende financiering in vastgoed draagt bij aan het verwezenlijken van mogelijkheden op gebied van verhuur. Wanneer je geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden, kom dan in contact met gespecialiseerde adviseurs. De financieringsvoorwaarden kunnen dan besproken worden en bovendien kan een inschatting worden geboden van de hoogte van de hypotheekrente op de vastgoedfinanciering. Deze wordt vastgesteld op de looptijd, de marktwaarde van het vastgoed en de omvang van lopende leningen. Een verhuurhypotheek biedt eindeloze kansen.

Aanbevolen berichten