Review Satoshi trading bot

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun spaargeld te investeren in crypto’s nu het geld op de spaarrekening alleen maar minder waard wordt. Door de waardestijging van cryptomunten hebben al velen hun vermogen zien groeien. Zit je niet alleen in de crypto voor de lange termijn, maar wil je ook profiteren van koersstijgingen op de korte termijn? Dan kan een trading bot iets voor jou zijn. In dit artikel bekijken we Satoshi trading bot, een trading bot waarmee je jouw trades volledig automatiseert.

De werking van Satoshi trading bot

De Satoshi trading bot is een crypto trading bot die op basis van algoritmes volledig automatisch jouw crypto’s verhandelt. De cryptomarkt staat nooit stil, daarom is het erg fijn en efficiënt om een bot 24 uur per dag voor je te laten traden. Binnen een kwartiertje stel je de bot zo in dat ie enkel handelt op jouw voorwaarden. Zo kun jij bijvoorbeeld zelf de inleg en de gewenste winstmarges bepalen. Je kunt ook instellen in welke crypto’s de bot mag traden en hoe de winsten worden uitgekeerd. Satoshi trading bot is zeer gebruiksvriendelijk en ook heel makkelijk in te stellen door de beginnende crypto trader.

De voordelen van deze trading bot

De gebruiksvriendelijkheid van deze bot staat absoluut op nummer 1. Niet alleen de instellingen zijn zo ingevoerd, je kunt door middel van API ook heel eenvoudig een koppeling maken met je huidige trading platform. Zo maakt Bitvavo traden met deze bot mogelijk op het eigen platform. Een ander voordeel is de manier waarop je de winst uit laat keren. Veel traders zijn namelijk bang om het slachtoffer te worden van een pump en dump. Met Satoshi trading bot kan je jouw winst echter direct bij het ingestelde winstpercentage uit laten keren in Euro’s zodat deze niet opeens voor je ogen verdwijnt. Dit is toch wel een groot voordeel ten opzichte van andere bots.

De conclusie

De conclusie in deze Satoshi trading bot review is uiterst positief. Een bot is namelijk altijd een goed idee als je 24/7 wilt profiteren van koersstijgingen, mits deze wel betrouwbaar is. Een goede bot is altijd beter dan een trader van vlees en bloed, omdat deze zich altijd aan vooraf bepaalde regels houdt. Hij laat zich niet van de wijs brengen door emoties waardoor het resultaat vrijwel altijd beter is. De Satoshi trading bot is wat ons betreft een echte aanrader voor iedere trader, omdat ie betrouwbaar is en een aantal belangrijke voordelen heeft ten opzichte van andere trading bots.

Aanbevolen berichten