De voordelen van online beleggen in goud

Waar het 20 jaar geleden heel normaal was om je geld op een bankrekening te zetten om zo te sparen is dit de afgelopen jaren erg veranderd. De spaarrentes zijn afgelopen jaren zo erg gedaald dat sparen nog nauwelijks iets oplevert. Daarnaast ben je vaak je geld voor langere tijd kwijt. Dit kan natuurlijk beter.

De afgelopen jaren wint het beleggen van je geld terrein. De voordelen hiervan zijn dat het vaak meer oplevert dan sparen en dat je ten alle tijden je geld kan opnemen. Het risico is wel dat je altijd je inleg kan verdienen. Beleggen kan op veel verschillende manieren. Je kan zelf via apps je aandelen kopen en verkopen. Als je je geld meer uit handen durft te geven is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bank voor je te laten beleggen.

Risicovolle beleggingsmogelijkheden

Zoals eerder genoemd breng beleggen risico’s met zich mee. Er zijn risicovolle beleggingsmogelijkheden, maar ook mogelijkheden om dit zo veilig mogelijk te doen. Eén van deze opties is beleggen in goud. Dit kan bij veel verschillende aanbieders, één van deze aanbieders is  Doijer & Kalff. Hier kan je online en “goudrekening” openen. Met het geld wat je hierin investeert wordt goud gekocht. Dit is goed bestand tegen inflatie. Zeker nu is dat fijn. 

Door de steeds betere economische staat en het dalen van de rentes kan het systeem instorten. Hierdoor kan een economische crisis ontstaan en daarbij ook inflatie. Geld wordt dus minder waard. Maar met geld in goud is de impact hiervan beperkt.

Goud als liquide middel

Daarnaast is goud altijd een liquide middel. Mocht je van je goud af willen is er te allen tijde een koper te vinden. Door de jaren heen is goud een goede investering gebleken, de prijzen nemen door de jaren heen namelijk flink toe. De prijzen fluctueren wel, maar zal nooit zijn volledige waarde verliezen. Bij al deze zaken kan Doijer & Kalff je helpen. U kunt hier het goud aanschaffen. Doijer & Kalff regelt vervolgens de opslag en verzekering van het goud. U kunt hier ten alle tijden het geld weer laten terugkopen door  Doijer & Kalff.

Aanbevolen berichten