Besparen op koffie en servies

Ben jij ook zo iemand die dagelijks een verse beker koffie haalt voordat je naar kantoor gaat? Een beker koffie kost je elke dag een paar euro, maar reken voor de grap eens uit hoeveel je dat per jaar kost. Is die koffie jouw geluksmomentje van de dag en heb je er het budget voor, dan moet je er vooral van blijven genieten. Wil je echter geld besparen om financiële doelen te behalen, dan is het laten staan van deze dure koffie een goede eerste stap.

Je eigen mok mee naar kantoor

Terwijl koffie bij jouw favoriete koffietent een paar euro kost, is de koffie op kantoor gratis. Bovendien investeren steeds meer bedrijven in goede koffieautomaten die het drinken van deze koffie echt geen straf maken. Wil je niet alleen je portemonnee helpen, maar ook het milieu? Neem dan voortaan je eigen koffiemok mee naar kantoor. Kies voor een vrolijke mok of laat je eigen mokken bedrukken. Dat bespaart heel wat plastic bekertjes. Ben je zelfstandig ondernemer, dan is het gebruiken van eigen mokken ook nog eens een kostenbesparing.

Bedrukte mokken voor de klant

Koop je mokken met je eigen logo, dan maakt dat een professionele indruk op de klant. Echt servies staat toch altijd beter dan zo’n plastic bekertje. Bovendien is het gewoon leuk om mokken met een afdruk van je logo te kunnen gebruiken op kantoor. Wil je voor de klant een stijlvollere optie hebben, dan kan je ook kiezen voor een kop en schotel met afdruk. Waar het om gaat is dat je zorgt voor jouw naamsbekendheid terwijl je tegelijkertijd een goedkopere keuze maakt. Nu het ook voor de klant steeds belangrijker wordt dat een bedrijf milieu bewust is, zal het gebruik van echt servies in tegenstelling tot wegwerpbekertjes een groot pluspunt blijken.

Bedrukt servies en relatiegeschenken

Wil je niet alleen gebruik maken van mokken of kopjes met een eigen logo, maar deze lijn verder door trekken? Dan zijn er tal van mogelijkheden. Zo kan je ook glazen en borden bestellen met een eigen logo. Gepersonaliseerde items zijn ook heel leuk als relatiegeschenk. Een populaire optie is bijvoorbeeld flesopeners bedrukken. Met een flesopener met jouw logo denkt de klant elke keer als hij een flesje opent even aan jouw bedrijf. Het is altijd goed om klanten op regelmatige basis even aan jou te laten denken, zeker wanneer dit in combinatie is met een klein geluksmomentje.

Aanbevolen berichten