Warme handen, dankzij de verwarmde handschoenen BERTSCHAT®

Een korte blik op het internet geeft een breed scala aan verwarmde handschoenen weer. Er zijn verschillende soorten en kleuren, daarnaast ook in verschillende prijscategorieën. De verwarmde handschoenen van Comfort-Producten springen in het oog, gezien de goede klantervaringen. Gemiddeld scoren de verwarmde handschoenen van BERTSCHAT® een 4.8 sterren op basis van 5. Maar hoe werken deze verwarmde handschoenen precies en welke keuze is er?

Dunne, dikke handschoenen en wanten

Op de website van Comfort-Producten is er een brede keuze aan verwarmde handschoenen, er zijn hele soepele onder handschoenen. Deze handschoenen kan je eenvoudig onder bestaande (werk)handschoenen dragen. Deze extra handschoen zorgt tevens voor extra isolatie en beschermlaag. De onderhandschoenen worden vaak gekozen door mensen die de hond uitlaten, gek zijn van wandelen, in de auto koude handen hebben, door werklui en fietsers. Maar ook wintersporters is een grote doelgroep, aangezien wintersporters vaak al hun eigen (dure) handschoenen hebben, waar ze deze onderhandschoenen onder kunnen dragen.

Handschoenen met isolatie

De meest verkochte verwarmde handschoenen zijn de handschoenen met isolatiemateriaal, kenbaar aan het keurmerk 3M Thinsulate. Dit materiaal zorgt ervoor dat de isolatiewaarde verhoogd wordt. Waardoor de warmte bewaard blijft in de verwarmde handschoenen. Vaak wordt dit materiaal aangeboden in combinatie met HIPORA® dit materiaal zorgt ervoor dat er geen water in de handschoenen terecht kan komen, maar dat ze wel ademend zijn. Zodat je geen zweethanden krijgt.

Alle verwarmde handschoenen zijn ook te krijgen in de uitvoering van een want. De wanten hebben als voordeel dat je vingers bij elkaar zitten, wat het warmte effect kan versterken. Echter worden bij de verwarmde handschoenen alle vingers onafhankelijk van elkaar verwarmd, waardoor koude vingers en handen tot de verleden tijd behoort.

Maximale warmte?

Als je voor maximale warmte wil gaan, kies dan voor verwarmde handschoenen met Dual Heating. Dit is een unieke techniek die enkel aangeboden wordt door BERTSCHAT®. Met deze techniek wordt echt de gehele hand verwarmd, van pols tot aan vingertoppen en ook de gehele onderzijde van de hand tot aan de vingertoppen. Bij deze techniek zijn beide delen van de hand apart in te stellen. Zo kan je de onderkant van de verwarmde handschoenen op een lager niveau verwarmen dan de bovenkant van de verwarmde handschoenen.

Verwarmingsduur

De verwarmingsduur van de verwarmde handschoenen is afhankelijk van het warmte-oppervlak en van de warmtestand. Hoe groter het verwarmingsoppervlak en hoe hoger de warmte instelling hoe meer warmer ze worden, maar hoe meer energie dit kost. De accu’s van de verwarmde handschoenen zijn USB-oplaadbaar, waardoor je ze ook onderweg in de auto of via een powerbank kan opladen. Er zijn verschillende accu’s te verkrijgen bij de verwarmde handschoenen, variërend van 2.600, 3.000 en 3.800 mAh. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer de verwarmde handschoenen kunnen verwarmen. 

Aanbevolen berichten