Waarom Bitcoin kopen?

Mensen die cryptocurrency een warm hart toedragen zijn vaak lyrisch over dit fenomeen. Op social media zie je bovendien vaak mensen voorbij komen die in korte tijd erg rijk zijn geworden met crypto’s. Je hebt het idee dat je de boot gemist hebt. Aan de andere kant hoor je de gevestigde orde continu waarschuwen voor de risico’s die cryptomunten zoals de Bitcoin met zich meebrengen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op een veilige manier Bitcoins kan kopen, als je maar weet wat je doet. Daarom geven we je drie redenen om Bitcoin te kopen!

1 Investeren doe je zelf, je hebt niemand nodig

De eerste reden om te investeren in Bitcoin, is dat het allemaal heel erg gemakkelijk is. Je hebt geen ander nodig om Bitcoin te kopen. Bitcoin kopen in Nederland doe je via een exchange van jouw keuze. De investering zelf doe je al met enkele Euro’s, je hoeft niet direct grote bedragen neer te leggen om in het bezit te komen van Bitcoin en andere cryptocurrency. Maak je geen zorgen om de koersstijgingen van de laatste tijd, want het is onmogelijke om de markt te timen. Mochten de voorspellingen uitkomen, dan zal je met de Bitcoin nog grote winsten kunnen maken. Want de huidige all time high is peanuts vergeleken met de speculaties.

2 Bitcoin voor wie integriteit en veiligheid nastreeft

Je hebt niet alleen geen derde nodig om crypto’s te kopen op Bitcoin exchanges, de technologie achter de digitale munt zorgt ervoor dat de grote financiële instellingen en overheden geen grip meer hebben op de circulatie van het geld. In Nederland is dat nog niet direct een groot probleem, maar je kunt je voorstellen dat er landen zijn waar deze manier van betalen revolutionair is. Het feit dat niemand meer zomaar bij je geld kan is voor velen nog een droom. Om nog maar niet te spreken over de landen waar de nationale munt gigantisch aan inflatie onderhevig is. De Bitcoin zorgt wereldwijd voor een betaalsysteem dat veilig en integer is.

3 Bitcoin is het geld van de toekomst

In de toekomst betalen we alleen nog met cryptocurrency, want de blockchain technologie maakt alle andere betaalsystemen overbodig. Daarom is dit nu het juiste moment om te investeren in Bitcoin. Bovendien duurt het nog wel even voordat de Bitcoin zijn hoogtepunt bereikt heeft – als de voorspellingen uitkomen. In de tussentijd kan jouw investering in Bitcoin op je account van bijvoorbeeld Bitvavo of Coinbase dan nog mooi groeien. Zo ben jij goed voorbereid op de toekomst!

Aanbevolen berichten