Is de iPhone 14 Pro iets voor jou?

Als je echt over een goede smartphone wilt beschikken, weet je dat je moet wachten totdat Apple weer een nieuwe lijn aankondigt. Dit gebeurde op 7 september 2022 tijdens een Apple event: de iPhone 14 komt er aan. Niet alleen komt er een standaard uitgave van dit model, maar er komt ook een speciale versie aan: de iPhone 14 Pro. Een Pro versie van een iPhone is in feite een verbeterde versie van het origineel. Daar moet je wel wat extra voor betalen, maar je krijgt er een hoop voor terug. We vertellen je er hieronder meer over.

Wat kun je verwachten van de iPhone 14 Pro?

Als je van het nieuwste van het nieuwste houdt, is deze iPhone 14 Pro perfect voor jou. Misschien neem je wel een iPhone 14 Pro abonnement (lees dan meteen onze 5 bespaartips zodat je genoeg geld overhoudt voor dit abonnement en andere leuke dingen). Deze nieuwe versie gaat gepaard met een aantal fijne voordelen. Meteen valt het 6.7 inch OLED display op. Deze display is 2 cm groter in vergelijking met het scherm van de standaard uitgave. Bovendien is de Always On feature weer aanwezig, iets wat veel gebruikers handig vinden. Er is een dynamisch eiland bovenin het scherm. De verversingssnelheid is 120 Hz. Het design is weer bijzonder strak en voorzien van allerlei innovaties.

Voor de liefhebbers van het schieten van foto’s en filmpjes met de camera is er ook goed nieuws: de camera van de iPhone 14 Pro is nog meer verbeterd ten opzichte van voorgaande modellen. Zo is er een 48 MP hoofdcamera, een 12 MP ultra-groothoek lens, een 12 MP telelens met 2x optische zoom, een 12 MP selfie camera en je hebt de mogelijkheid om 4k video’s te schieten. Bovendien is de selfie camera aan de voorkant van de telefoon voorzien van autofocus. Zo weet je zeker dat je selfies er nog beter uit zullen zien. Wat een verbetering ten opzichte van het voorgaande model.

Zoals je gewend bent van Apple, is ook de accu van de telefoon weer flink verbeterd. Er is een all day battery die zonder problemen alles aan kan wat jij doet. Technisch gesproken kan deze telefoon 24 uur lang alleen maar video’s draaien zonder problemen. Bij normaal gebruik gaat je telefoon dus nog langer mee. De iPhone 14 Pro is in verschillende varianten verkrijgbaar qua opslag. Je kunt kiezen voor 128 GB, 256 GB, 512 GB of 1 TB. Dit model is voorzien van de nieuwe A16 Bionic chip. Je bepaalt zelf in welke kleur je deze smartphone bestelt: blue, purple, midnight, starlight en product red.

Is een iPhone 14 Pro abonnement iets voor jou?

Naast de iPhone 14 Pro is er ook nog de iPhone 14 Pro Max, een nog net iets betere versie van dit model. Maar uiteindelijk bepaal je zelf wat je kiest, en wij hebben er geen twijfels over dat je meer dan tevreden zult zijn met deze nieuwe smartphone van Apple. Wil je jezelf de aanschafkosten besparen, dan kun je kiezen voor een iPhone 14 Pro abonnement. Voor een aantrekkelijk tarief beschik je op deze manier over deze mooie telefoon plus allerlei extra’s, afhankelijk van welk abonnement je kiest bij welke provider.

Aanbevolen berichten