Welke gordijnen zijn het fijnst voor op kantoor

Wanneer je een eigen kantoor hebt dan wil je dat natuurlijk wel een beetje leuk aankleden. Je zit er immers een groot deel van de dag. Je wilt er ook wel wat privacy hebben dus je wilt wel gordijnen neerhangen daar. Welke gordijnen zijn nu echt handig en fijn voor op kantoor? 

Veel privacy met een rolgordijn

Wanneer je een rolgordijn op maat hebt op je kantoor dan ben je verzekerd van veel privacy. Je kunt een rolgordijn lekker helemaal dicht trekken en niemand die je meer ziet. De andere kant is dan dat jij ook wel erg opgesloten zit maar misschien vind je dat zelfs wel fijn. Het is in ieder geval een goede en veelal betaalbare optie om op je kantoor een mooi rolgordijn op maat neer te hangen. 

Het grote voordeel van rolgordijnen is dat je ze echt werkelijk in allerlei verschillende kleuren kunt verkrijgen zodat jij ze goed bij je interieur op kantoor kan laten passen. Nog een ander groot voordeel is dat wanneer je de kleur zat bent en je graag wat wil veranderen dit op een hele makkelijke manier mogelijk is. We weten allemaal dat het fijn is om zo nu en dan eens te veranderen. 

Boven open of toch de onderkant?

Met de top down bottom up gordijnen kan jij er zelf voor kiezen of je de bovenkant opendoet of juist de onderkant. Op die manier kan je dus kijken waarbij jij jezelf het prettigste voelt en hoe je dan toch nog voldoende privacy hebt. Je kunt deze gordijnen zo openen dat er toch nog lekker wat licht binnenkomt en jij niet meteen helemaal afgesloten bent van de buitenwereld. Hoe je dit doet is dus aan jouzelf. 

De top down bottom up gordijnen zijn ook in veel verschillende kleuren en zelfs in designs te verkrijgen. Je haalt met deze gordijnen echt een beetje sfeer in je kantoor. Wij vinden het erg belangrijk dat jij jouw kantoor eigenlijk als een tweede thuis gaat zien.

Nette uitstraling met plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn zo goed als zeker de meest verkochte gordijnen en bieden jou heel veel privacy zonder dat het meteen licht weghoudt. Je kunt deze gordijnen in verschillende designs verkrijgen. Je kunt ze dus helemaal aanpassen aan de stijl van jouw kantoor. Hartstikke leuk natuurlijk! Je kunt plissé gordijnen ook verduisterend verkrijgen maar dan heb je dus geen licht meer wat van buiten invalt. Wanneer je dit niet direct nodig hebt dan zouden wij er niet gauw voor kiezen.

Op zoek naar de nieuwste interieurtrends? Neem dan een kijkje op onze collega’s van Woontax!

Aanbevolen berichten