Waarom je iPhone verzekeren slimmer is dan je denkt!

Een Iphone is niet zomaar een leuke aanschaf. Het is je persoonlijke assistent, je fotografiestudio, je communicatie en soms zelfs je reddingslijn. Dus waarom zou je niet een extra laagje bescherming toevoegen? 

Heb je namelijk wel eens nagedacht over het verzekeren van je Iphone? Misschien denk je dat het alleen maar extra kosten met zich meebrengt, maar er zijn zeker ook veel meer voordelen aan het verzekeren van je iPhone dan je zou denken! Benieuwd welke? Lees dan snel verder!

 Val- en stootschade

We kennen het allemaal: die hartverzakkende seconde waarin je iPhone uit je handen glipt en naar de grond stort. Een gebarsten scherm of beschadiging is niet alleen vervelend om naar te kijken, maar kan ook de prestaties van je telefoon beïnvloeden. Bij een Iphone verzekeren kun je met een gerust hart rondlopen, wetende dat als je telefoon onverwacht de grond ontmoet, je gedekt bent voor reparatiekosten!

 Waterdichtheid

Of het nu een plas, het toilet (we oordelen niet) of een duik in de oceaan is, water en elektronica gaan niet goed samen. Sommige iPhone-modellen beweren waterbestendig te zijn, maar er zijn altijd situaties die ze niet aankunnen. Met een verzekering hoef je je geen zorgen te maken als je telefoon een onverwachte duik neemt – je verzekering staat klaar om je te helpen.

 Diefstal en verlies

Misschien denk je dat het jou nooit kan overkomen, maar pas op, je legt je telefoon ergens neer en voor je het weet is hij verdwenen. Of nog erger, je wordt het slachtoffer van diefstal. Het verliezen van je iPhone is niet alleen simpelweg vervelend, maar het kan ook een flinke financiële klap zijn om een nieuwe te kopen. Met een iPhone-verzekering hoef je je geen zorgen te maken! Of je nu je telefoon per ongeluk ergens achterlaat of als hij gestolen wordt, je verzekering dekt de kosten.

 Je bent overal verzekerd

Of je nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld reist, je iPhone-verzekering reist met je mee. Als er iets met je telefoon gebeurt terwijl je op vakantie bent, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een betrouwbare reparatieservice in een vreemd land. Je verzekering regelt de reparatiekosten en jij kunt blijven genieten van je reis, ideaal toch?

 Je hebt je telefoon sneller in de hand dan je denkt

Stel je voor dat je telefoon een probleem heeft en je hebt dringend een oplossing nodig. Met een iPhone-verzekering van qsx insurance verloopt het claim- en reparatieproces over het algemeen soepel en snel. Je hoeft geen dagen of weken zonder je apparaat door te brengen. De verzekeringsmaatschappij zorgt ervoor dat je binnen de kortst mogelijke tijd weer in het bezit bent van je gerepareerde iPhone.

Aanbevolen berichten