Crypto apps

Ben jij van plan om voor het eerst crypto’s te kopen? Dan is het handig om dat met behulp van een app te doen. Met een app kun je heel eenvoudig cryptomunten kopen en weer verkopen, waardoor het niet alleen handig is voor aankopen voor de lange termijn. Apps zijn ook heel goed te gebruiken om te handelen in crypto’s waardoor het mogelijk is om ook op de korte termijn leuke winsten te boeken. Er zijn tientallen verschillende apps voor Android en iOS waar je uit kunt kiezen, maar welke app is nou de beste crypto app? Wij zochten het voor je uit!

Makkelijk crypto’s handelen met Bitvavo

Eén van de populairste cryptocurrency apps is Bitvavo. Dit komt doordat de app zeer professioneel is vormgegeven, maar toch heel gemakkelijk is in het gebruik. Je kunt dus als beginner heel goed met deze app starten om je eerste crypto’s te kopen en te verkopen. In tegenstelling tot andere crypto apps zijn de transactiekosten van de Bitvavo app met maximaal 0,25% per transactie erg laag. Het is erg gemakkelijk om geld in je wallet te storten door middel van iDEAL, maar je kunt ook voor een andere betalingsmethode kiezen. Crypto’s handelen met de Bitvavo app is erg veilig, want Bitvavo investeert veel in de security van het crypto platform.

Bitpanda voor meer dan losse crypto’s alleen

Wil je behalve losse cryptomunten ook handelen in aandelen en ETF’s? Dan is Bitpanda de beste crypto app voor jou. Deze app maakt het beleggen in verschillende assets mogelijk. Bij Bitpanda kun je qua cryptocurrency kiezen uit tientallen verschillende crypto’s, waardoor je eenvoudig een divers portfolio samenstelt. Je kunt zowel beleggen voor de lange termijn of handelen in crypto’s. Dat maakt Bitpanda aantrekkelijk voor zowel de actieve als de passieve belegger. Deze crypto app wordt vanwege zijn veelzijdigheid steeds populairder in Nederland.

Coinbase populair bij beginners

De Bitcoin app Coinbase is vanwege de gebruiksvriendelijkheid erg populair bij de crypto-beginner. Dit handelsplatform is wereldwijd actief en heeft miljoenen gebruikers. Niet alleen de simpele interface, maar ook de lage minimale inleg maakt het een aantrekkelijke app voor beginners. De transactiekosten zijn met 0,5% tot 4,5% per transactie echter wel relatief hoog. Hoeveel transactiekosten je precies betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de transactie, de betalingsmethode die je kiest en welke cryptomunt je (ver)koopt. De app van Coinbase is zeer goed beveiligd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw geld.

Aanbevolen berichten